Bestellen en bezorgen in Winterswijk

Het zijn bijzondere tijden voor ons allemaal. En daarom beginnen wij weer met bezorgen. Op deze pagina vindt u het assortiment welke wij aan huis bezorgen. Uiteraard bezorgen wij geheel contactloos en betaald u online via iDeal. Op deze manier kunnen wij 1,5m garanderen.

De bezorging vindt binnen 24u plaats. Het kan dus voorkomen dat wij in de avond langs komen. Meestal worden de bestellingen overdag bezorgd. 

Het assortiment op deze pagina is beschikbaar voor bezorging binnen Winterswijk. Komt u niet uit Winterswijk en wilt u toch wat laten bezorgen? Dan kunt u terecht op onze webshop.

Tijdens het online winkelen zult u merken dat de categorieën dubbel voorkomen. Zo zijn er categorieen waar expliciet Doetinchem bij vermeldt staat. Dat betekend dat deze producten alleen in Doetinchem geleverd kunnen worden. Staat er Winterswijk achter? Dan zijn deze producten beschikbaar voor bezorging binnen Winterswijk. Omdat wij vanuit onze winkels leveren en wij u de juiste producten willen laten bezorgen vragen wij u om daar rekening mee te houden. 

 

Assortiment

CHOCOLADELETTERS

Ontdek ook deze toppers: